Brăila:Cum ne coafăm de Sfântul Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Valentine's Day trebuie să fiți strălucitoare
De Valentine's Day trebuie să fiți strălucitoare

Se poartă coafurile simple, pe are le puteţi realiza acasă. Dacă nu vă descurcați sau vreți coafuri mai sofisticate, puteți apela la serviciile unui hair- stylist, unde, aveţi ocazia să încercaţi culori şi tunsori îndrăzneţe.

Părul, alături de manichiură, reprezintă cartea de vizită a oricărei femei. Este, pe plângă altele, una dintre armele de seducţie. Iar într-o zi cum este Ziua Îndrăgostiţilor, trebuie neapărat să alegem o coafură potrivită.

Fie că sărbătoriţi această zi acasă, împreună cu iubitul sau aţi ales să mergeţi la un restaurant tematic, aici veţi găsi câteva idei de coafură pentru unul din cele mai importante momente ale anului.

Dacă aveţi părul drept, definiţi vârfurile şuviţelor cu ceară pentru păr. Este un truc simplu, dar de efect. Dacă părul dumneavoastră este ondulat, acum este momentul să puneţi în valoare onduleurile, pentru că anul acesta se poartă buclele rebele.

Stiliştii vă recomandă buclele mari şi voluminoase, care să nu fie foarte bine definite. Dacă optaţi pentru această coafură, cu siguranţă veţi atrage multe priviri. Și părul drept se poate bucura de volumul buclelor masive, însă necesită mai mult efort.

Iar dacă timpul nu vă permite, pentru o coafură reușită treceți pe la saloanele de înfrumusețare. Pe hair stylist-ul Alin Bârsan îl găsiți la Glow Beauty Salon, la etajul doi al complexului Eurostil. Pe lângă faptul că veți avea o coafură perfectă, stilistul vă v-a da și câteva sfaturi utile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite