Brăila:Campanie-Hai să scăpăm de teroarea câinilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii vagabonzi sunt o mare pacoste pentru oameni
Câinii vagabonzi sunt o mare pacoste pentru oameni

Oraşele României sunt din ce în ce mai pline de câini vagabonzi, iar autorităţile nu fac nimic să rezolve problema.

În ultima vreme, am primit la redacţie zeci de mesaje legate de explozia numărului de maidanezi din oraşe. Ne-a scris sau ne-au sunat oameni de la Galaţi, de la Brăila, de la Focşani şi de la Buzău, toţi insistând pe ideea că autorităţile nu fac absolut nimic pentru a ţine sub control populaţia de câini vagabonzi, deşi se chesltuie bani mulţi pentru asta.

Propunem o campanie concertată

Dată fiind situaţia, vă propunem ca împreună - ziarişti şi citititori - să punem mână de la mână şi să începem o campanie de sensibilizare a autorităţilor, în toate oraşele importante din regiunea noastră.

Scrieţi-ne, pe mailurile galati@adevarul.ro, braila@adevarul.ro, buzau@adevarul.ro şi focsani@adevarul.ro. Sau sunaţi-ne, pe numerele de telefon: 0236.406.382 (Galaţi), 0237.610.430 (Focşani), 0238/725.350 (Buzău) şi 0239.621.622 (Brăila).

Să scoatem câinii vagabonzi din spitale, din şcoli şi grădiniţe, din curţile primăriilor, din parcuri. Informaţi-ne despre situaţiile în care maidanezii sunt adăpostiţi în zona instituţiilor publice (Spitalul Judeţean Galaţi este un exemplu negativ în acest sens).

Povestiţi-ne întânirile voastre dramatice cu câinii fără stăpân. Daţi în vileag micile afaceri ale hingherilor, care iau bani de la iubitorii de maidanezi, pentru a nu-ţi face datoria.

Împreună, putem aduce din nou civilizaţia în oraşele noastre.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite