Brăila:Astăzi, Ziua Îndrăgostiţilor se sărbătoreşte pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Îndrăgostiţilor se poate sărbători şi la patinoar
Ziua Îndrăgostiţilor se poate sărbători şi la patinoar

Pentru prima dată, anul acesta, Ziua Îndrăgostiţilor se sărbătoreşte la Patinoar. Primăria a pregătit multe concursuri inedite şi o serie de surprize pentru îndrăgostiţi. Cei care vor pot să-şi ia pereche şi să meargă la Patinoar pentru o distracţie pe cinste.

Amatorii de distracţie sunt aşteptaţi la Patinoar între orele 17.00 şi 19.00, alături de persoana iubită. Intrarea este liberă şi se oferă premii tuturor celor care participă la concursuri sau, prin tragere la sorţi, celor care vor completa taloanele puse la dispoziţie.

Pentru că duminică este ziua în care trebuie să demonstraţi de ce sunteţi în stare pentru perechea dumneavoastră, iată lista provocărilor:

*Concurs de mâncat prăjituri - Ambii parteneri vor fi legaţi la ochi cu o eşarfă. Băiatul îi va da partenerei să mănânce o prajitură. Cuplul care va termina cel mai repede de mâncat prăjitura primeşte un tort.

*Concurs de ştafetă - La start vor fi aliniate şase cupluri - băiatul va sta la un capăt al patinoarului, iar fata la celălalt capăt. Fiecare băiat va primi o ştafetă. Băieţii trebuie să predea ştafeta partenerelor într-un timp cât mai scurt. Cuplu declarat câştigător va primi o invitaţie la patinoar.

*Concurs de dans - La concursul de dans participă doar fetele, iar băieţii le încurajează. Fetele trebuie să danseze trecând pe sub o panglică, care se lasă din ce în ce mai jos.Câştigătoarea primeşte un CD cu muzică de dragoste.

„Paharul pe tavă"

Un alt concurs inedit este „Paharul pe tavă". La start vor fi aliniaţi şase băieţi care vor pleca în partea opusă a patinoarului cu o tavă pe care este aşezat un pahar cu apă. Va fi declarată câştigătoare echipa care va ajunge la start cu paharul plin cu apă. Băieţii vor primi câte o sticlă de şampanie.

„Un alt concurs, cel mai lung sărut, are pentru câştigătorii săi un set de căni în formă de inmă. Nici ceilalţi participanţi nu vor rămâne nerăsplătiţi, ei vor primi câte o pungă de pufuleţi şi un ceai cald", ne-a spus Camelia Guşatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite