Ambulatoriul Spitalului, faţă nouă, cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 18 luni de lucrări şi tot atâtea de controverse, reabilitarea celei mai importante secţii este aproape gata. Proiectul finanţat cu bani europeni are o valoare de peste 42 de milioane de lei, din care 34 de milioane sunt fonduri nerambursabile.

Inaugurarea Ambulatoriului de Specialitate integrat Spitalului Judeţean a fost iniţial anunţată pentru luna august însă întârzierea lucrărilor şi a documentaţiei la Ministerul Sănătăţii au tergiversat darea în folosinţă a unităţii.

Noul termen avansat de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu, este cel de 29 septembrie.

La Ambulatoriu mai avem de semnat două acte adiţionale. Lucrările au întârziat şi documentaţia a stat la Ministerul Sănătăţii 129 de zile. Pe 29 septembrie el ar trebui dat în folosinţă. Dacă nu reuşim atunci, cel mai sigur pe 15 octombrie va fi deschis", a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Probleme cu DSP
Reabilitarea s-a făcut cu multe probleme apărute de-a lungul acestei perioade ce a trecut de la demararea proiectului. În primul rând, lucrările, care trebuiau să demareze la 1 aprilie 2010, au început cu o lună mai târziu decât era planificat din cauza unor probleme ale firmei ce a câştigat licitaţia pentru desemnarea executantului.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite