Brăila:Agitaţie pentru Ziua Îndrăgostiţilor/Vezi aici lista localurilor unde te poţi distra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantele se pregătesc pentru prima distracţie din noul sezon, iar administratorii de localuri pregătesc distracţii de pominăDupă peroioada de „şomaj tehnic" care a urmat petrecerii Revelionului, patronii de restaurante şi cluburi se pregătesc pentru Valentine`s Day, ziua care, încet dar sigur, a prins, mai ales la tineri.

Recomandări de weekend pentru brăileni: „Cum am învăţat să conduc” se joacă la teatrul „Maria Filotti”

Toate restaurantele din municpiu au dat „în clocot". Se pregătesc mesele, se adună vesela, se tipăresc noi liste de meniu. Există şi o explicaţie pentru această agitaţie.

Luni este Ziua Îndrăgostiţilor. Dar aceasta nu-i împiedică pe amatorii de distracţie să petreacă evenimentul în zilele de weekend.

„Pentru anul acesta am pregătit un program special cu glume, cu muzică de calitate. Iar pentru că este ziua perechilor, dacă putem spune aşa, programul muzical prevede ca la trei melodii, a patra să fie un bluess, numai bun de dansat cu persoana iubită", ne-a declarat Răzvan Popescu, de la Old City Cafe, local care are o tradiţie în astfel de sărbători.

Distracţie pe bani puţini

Tinerii, mari amatori de distracţie, spun că abia aşteptau un moment festiv ca să aibă ocazia să petreacă. Numai că, în această perioadă, când banii de buzunar au devenit din ce în ce mai puţini, speră să găsească locuri unde distracţia să fie ieftină.

„Avem tot ce pot dori tinerii", ne-a declarat Marian Mocanu, de la Belfast Pub. „Preţurile sunt rezonabile, muzica bună aşa că îi invităm la noi", mai spune el.

image

La fel, „Toate pânzele Sus", un spaţiu în care deja tinerii s-au învăţat cu preţurile accesibile, a pregătit un program special, în care muzica va fie cu tentă romantică şi unde vor fi ascultate atât hit-uri noi cât şi melodii clasice.

Pentru cei care vor să marcheze în mod deosebit această zi, „Rezidenţa Duţu" sau restaurantul „Antiq" au făcut pregătirile necesare şi se întrec în a atrage clienţii.

„Şi anul acesta avem rezervat un loc pentru un cuplu care sărbătoreşte la noi încă de la deschidere. Intersant este faptul că au împlinit de curând 30 de ani de căsnicie, ceea ce arată că această zi nu este numai a tinerilor", a punctat Mugurel Duţu, administratorul rezidenţei cu acelaşi nume.

Vezi aici lista localurilor unde te poţi distra

Cluburile şi discotecile din municipiu s-au pregătit cu premii speciale pentru participanţi. Vor fi oferite, în funcţie de spaţiu, premii pentru cea mai frumoasă pereche, cei mai buni dansatori, cel mai vesel cuplu, etc.

Cei care doresc o petrecere în alt cadru, pot opta pentru localurile din staţiunea Lacu Sărat, care au program special pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite