Pericol de explozie! Un camion încărcat cu butelii de aragaz s-a răsturnat lângă comuna brăileană Bărăganul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a murit zdrobit prins sub cabină, iar doi pasageri, care se aflau pe locurile din dreapta sa, au fost grav răniţi. Pompierii au izolat zona întrucât se poate produce o deflagraţie extrem de puternică.

Un camion încărcat cu butelii de aragaz pline cu butan s-a răsturnat pe Drumul European 584, la ieşirea din localitatea brăileană Bărăganul.

În jurul orei 14.20, camionul a intrat pe o porţiune a şoselei aflată în reparaţie. În momentul în care roţile au ajuns pe criblura împrăştiată de drumari, şoferul a încercat să reducă viteza frânănd, dar camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea stângă.

Şoferul a fost prins parţial sub cabină deoarece avusese geamul deschis şi, zdrobit, a murit pe loc. Alţi doi pasageri care se aflau în cabina camionului au fost grav răniţi.

Două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila şi cel al Descarcerării de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost trimise la faţa locului.
Răniţii, blocaţi în cabina deformată, au fost eliberaţi şi, după ce li s-a acordat primul ajutor, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Brăila.
Deoarece au fost avariate câteva butelii şi există riscul producerii unei explozii de mari proporţii, pompierii au izolat zona, iar circulaţia pe DE564 este întreruptă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite