Brăila: Braconieri italieni prinşi de poliţiştii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Braconieri italieni prinşi de poliţiştii brăileni
Brăila: Braconieri italieni prinşi de poliţiştii brăileni

Miercuri, poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic. Pe Fondul de Vânătoare nr.1

Miercuri, poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic.

Pe Fondul de Vânătoare nr.1 Blasova, gestionat de Ocolul Silvic Brăila, au fost identificaţi cetăţenii italienii B.R. (23 de ani) şi B.P. (67 de ani).
Asupra lor au fost găsite trei arme de vânătoare, marca „Beretta”, de calibru 12x1 mm, 323 cartuşe de calibru 12 mm.
De asemenea au fost descoperite 80 ciocârlii de câmp, 8 sturzi de vâsc, două ciocârlii de bărăgan şi o raţă, toate împuşcate.
Poliţiştii au stabilit că autorizaţie pentru vânătoare pentru specia ciocârlie, era deţinută de B.P. şi doar pentru 10 bucăţi.
 
Armele de vânătoare, muniţia, vânatul şi autoturismul de teren cu care cei doi s-au deplasat pe fondul de vânătoare au fost reţinute de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
 
Italienilor li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie legală, vânarea speciilor de vânat strict protejate, în alte condiţii decât cele legale şi uz de armă letală


Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite