Bolile şi canicula i-au venit de hac unui brăilean de 43 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, lucrătorii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui bărbat căruia i s-a făcut brusc rău. Ajuns rapid la faţa locului medicul de pe ambulanţă nu a putu decât să constate decesul bărbatului, care potrivit documentelor avea doar 43 de ani.

Conform protocolului în astfel de cazuri este anunţată Poliţia care stabileşte dacă este vorba de un caz penal sau nu.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat primele verificări şi a stabilit că victimei i s-a făcut rău pe palierul căminului în care locuieşte, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia ambulanţei care a luat măsurile de prim ajutor, însă, în cele din urmă, s-a constatat decesul", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cadavrul a fost examinat, nefiind observate semne vizibile de violenţă, şi a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Medicii au stabilit că şi canicula a jucat un rol important în acest deces, bărbatul fiind cunoscut cu grave afecţiuni cardiace şi respiratorii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite