Bilanț al pompierilor brăileni: Două incendii în locuințe și o mașină arsă în totalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore două familii au chemat pompierii în ajutor după ce în locuințele lor au izbucnic incendii, iar proprietarul unei mașini a rămas pieton după ce autoturismul său a ars în totalitate într-un incendiu a cărui cauză probabilă este un scurtcircuit la instalația electrică.

Detașamentul 1 de Pompieri Brăila a intervenit ieri la stingerea unui incendiu la locuința unui brăilean de pe strada Petru Rareș din municipiu.

„Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. Au ars trei camere de locuit cu bunurile din acestea, nu s-au înregistrat victime", a precizat maiorul Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea" Brăila.

Azi dimineață, în jurul orei 01.00 un echipaj al aceluiași detașament a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la un autoturism aflat pe strada Castanului din oraș. În ciuda eforturilor, mașina a ars în totalitate, cauza probabilă de producere a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a mașinii.

Al treilea incendiu s-a produs în această dimineață, la 09.10, dar de această dată în localitatea Ianca. Garda 2 de intervenție Ianca a mers la locuința unei localnice care a aprins o lumănțare și apoi a ieșit afară din casă, fapt care a dus la izbucnirea unui incendiu.

Și de această dată nu au fost înregistrate victime, incendiul fiind stins rapid. Bunurile din locuință au fost salvate de foc și doar masa pe care s-a aflat lumânarea a fost mistuită de flăcări.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite