Bătăuşii de la „Rebel" au fost capturaţi/ Trei dintre agresori se află în Arestul Poliţiei Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri, participanţi la o altercaţie de la Clubul „Rebel", de pe Bulevardul Alexandru I. Cuza, au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Suspecţii i-au lovit cu sălbăticie pe alţi patru tineri cu care intraseră în conflict, fiind în prezent cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, lovire sau alte violenţe.

„Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă, pentru primele 29 de zile, a doi dintre suspecţi, iar al treilea va sta în arest 19 zile. Pentru al patrulea participant, s-a respins propunerea de arestare preventivă, el fiind cercetat în libertate", ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspectorul Jenel Şogor.

În dimineaţa zilei de 14 august, la ora 5.15, poliţiştii de serviciu au fost sesizaţi în legătură cu un scandal ce are loc în incinta Clubului „Rebel", de pe Bulevardul Cuza. Ancheta a fost preluată de Biroul de Investigaţii Criminale.

Filmul altercaţiei

La ora 4.50, Matei Apetrei, 20 de ani, din satul Custura, comuna Racoviţa, împreună cu brăilenii Radian Mihalcea, 24 de ani, Laurenţiu Pavel, 22 de ani şi Adrian G., de 17 ani, i-au lovit crunt pe patru rivali, au provocat scandal, apoi au părăsit în grabă clubul.

Cristian Lupu, 35 de ani, Viorel Mureş, 23 de ani, Leonard Lupu, 26 de ani şi Laurenţiu Lupu, de 24 de ani, n-au mai apucat să achite nota de plată (160 de lei), prezentându-se la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul de 26 de ani, rănit mai grav, a fost internat în spital.

Agresorii dispăruseră de la domicilii, însă, după câteva zile de căutări asidue, poliţiştii au reuşit să-i prindă şi să-i ducă în Arestul IPJ.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite