VIDEO Ţiganii au venit să ia noră de la Brăila dar au avut parte de o bătaie cu cuţite! Jandarmii şi poliţiştii au intervenit în forţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmiişi poliţiştii au intervenit în forţă
Jandarmiişi poliţiştii au intervenit în forţă

Cele două grupuri, unul din Brăila, altul din Slobozia, s-au încăierat pe strada Mărului din municipiu, fiindcă nu s-au înţeles în privinţa miresei. Din conflict, un ţigan s-a ales cu nasul zgâriat cu cuţitul, iar un altul are răni pe spate, urme de tăieturi cu cuţitul. Ambii au refuzat internarea. Jandarmii şi poliţiştii au intervenit imediat şi au aplanat conflictul.

Ţiganii s-au luat la ceartă după ce n-au picat la învoială în privinţa unei înţelegeri pe care o aveau mai înainte. Ţiganii din Slobozia veniseră să-şi ia noră de aici, dar au fost întâmpinaţi cu cuţite. Unul dintre ei a lovit maşina rivalilor şi conflictul s-a declanşat. Numai intervenţia promptă a oamenilor legii a făcut ca numărul victimelor să nu fie mai mare.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INTERVENŢIA COMUNĂ A POLIŢIŞTILOR ŞI A JANDARMILOR

Într-o încăierare generală se aud ţipete de femei şi copii, iar romii se grupează strigându-se în limba romani. Se pare că înţelegerea a picat, iar cei patru veniţi din Slobozia au plecat acasă cu maşina distrusă, fără fată şi cu un rănit printre "vornicei". Poliţiştii le-au întocmit dosare penale pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi port ilegal de cuţit.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite