Bătaie cu cuţite. Cei doi tineri implicaţi în scandal s-au ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre agresori l-a lovit pe celălalt cu cuţitul
Unul dintre agresori l-a lovit pe celălalt cu cuţitul

Marţi seară, la orele 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe strada Mărului, în apropiere de strada Apollo, are loc un conflict, un tânăr solicitând o ambulanţă pe aceeaşi stradă, reclamând că a fost lovit cu cuţitul.

Poliţiştii, împreună cu lucrători de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, s-au deplasat la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că acel conflict a plecat de la faptul că un tânăr, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe strada Mărului, împreună cu prietena sa, a trecut pe lângă un grup de persoane, care staţiona pe carosabil, şi una dintre acestea a lovit cu piciorul în portiera din dreapta faţă a maşinii sale.


După incident, acesta a revenit împreună cu prietenul lui care a sesizat Poliţia şi un alt tânăr, care făcea parte din grupul amintit, l-a lovit cu cuţitul pe tânărul care conducea autoturismul, care, la rândul lui l-a lovit cu un briceag pe agresor.
Cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Conform diagnosticelor, medicul legist a concluzionat că ambilor le sunt necesare câte 10-14 zile de îngrijiri medicale.


Conducătorul autoturismului a depus plângere penală împotriva agresorului lui, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, în timp ce acesta din urmă a refuzat să dea o declaraţie cu privire la cele întâmplate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi port ilegal de cuţit.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite