Baronul local al judeţului Vrancea, Marian Oprişan, a devenit liderul regiunii Sud-Est

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională pe Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, susţinută la Brăila, cu unanimitate de voturi, Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, a fost numit președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, iar Eugen Chebac, președintele CJ Galați, a fost ales vicepreședinte.

La sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est din Brăila a avut loc, ieri, ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Unul din punctele aflate pe ordinea de zi, la care au participat reprezentanții conducerilor CJ Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea, precum și primarii mai multor localități din județele componente ale regiunii, a vizat alegerea noii conduceri a Consiliului.

Cu unanimitate de voturi, Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, a fost numit președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, iar Eugen Chebac, președintele CJ Galați, a fost ales vicepreședinte.

Brăileanca Luminița Mihailov este, în continuare, director general al ADR Sud-Est.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite