Bărbatul care şi-a băgat amanta în spital şi i-a ucis soţul, la Sighetul Marmaţiei, este brăilean!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El se numeşte Adrian Sava, are 37 de ani şi acum îl caută toată Poliţia Română, fiind dat în urmărire naţională pentru crimă.

Locatarii de pe strada Unirii, din Sighetul Marmaţiei, au avut parte, aseară, de imagini de coşmar.

Un bărbat a murit între blocuri, înjunghiat în inimă, iar soţia acestuia a fost transportată de urgenţă la spital, cu plăgi multiple. Agresorul, amantul femeii, care este brăilean, a dispărut fără urmă.

"Din primele investigaţii, s-a stabilit că, în cursul anului 2010, Gabriela Feldman, de 35 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a părăsit domiciliul conjugal şi a trăit în concubinaj cu Adrian Sava, de 37 ani, din Brăila. Tânăra a revenit la domiciliu, dar concubinul o căuta în mod repetat. Ieri seară, femeia şi soţul ei se aflau pe strada Unirii din Sighetu Marmaţiei, unde s-au întâlnit cu Sava. Între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, în urma căreia soţul femeii a fost lovit mortal cu un cuţit şi a decedat pe loc. După aceasta, Adrian Sava i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit şi tinerei, în zona toracică şi zona feţei. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii, sub supravegherea unui procuror criminalist continuă cercetările", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, Gabriela Liahovici.

Femeia se află în afara oricărui pericol şi este internată la Terapie Intensivă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite