Brăila / Şi-a ucis concubina cu o lovitură de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, la ora 18.30, o femeie de 52 de ani şi-a găsit sfârşitul sub cuţitul concubinului ei. Ion Mihăilă, de 62 de ani, locuia de mai mulţi ani împreună cu Vasilica Teodorescu, de 52 de ani, într-o zonă liniştită a cartierului Chercea, pe strada Comuna din Paris nr. 79.

Pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă. Femeia a plecat în bucătărie, iar bărbatul, nervos, a urmat-o şi i-a împlântat cuţitul în abdomen.

CITEŞTE ŞI:

UP-DATE:Bărbatul care a comis crima din cartierul Chercea poate muri în puşcărie


Femeia a căzut jos într-o baltă de sânge.

Când a realizat ce a făcut, a spălat sângele din bucătărie şi şi-a chemat fiul. Nici fiul, nici nora nu au crezut iniţial vorbele lui Ion Mihăilă, care i-a anunţat că a omorât-o pe Vasilica. Ei au pus totul pe seama consumului de alcool.

Dar, în bucătărie, au descoperit cadavrul.
Imediat au alertat autorităţile la numărul unic 112, iar medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, primii sosiţi la faţa locului, nu au mai avut decât să constate decesul.


„Bărbatul de 62 de ani a fost adus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, unde şi-a recunoscut fapta. Urmează ca instanţa să se pronunţe dacă va fi arestat pentru 29 de zile", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor brăileni. Bărbatul este recidivist pentru furturi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite