BAC 2011/ Lacrimi de bucurie într-un ocean de tristeţe: "Am reuşiiit, dau la medicină!" (Vezi lista cu rezultatele!)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am întâlnit şi adolescenţi fericiţi. Povestea Ioanei Niculescu din Brăila începe în urmă cu câţiva ani când s-a hotărât să devină medic. Medic generalist. Eşecul din vară nu a demoralizat-o şi recunoaşte că s-a încurcat la română atunci, motiv pentru care, pentru această sesiune, şi-a impus o singură regulă: să înveţe. Şi a reuşit.

Ioana Niculescu a venit împreună cu prietenul ei la Liceul de Artă "Haricleea Darclee" din Brăila să vadă rezultatele. Povesteşte că a trecut de la agonie la extaz.

VEZI AICI LISTA CU REZULTATELE DIN A DOUA SESIUNE

A sărit în sus de bucurie când a văzut nota: 8,08. Româna i-a fost duşman, dar efortul depus toată vara a făcut ca această materie să-i devină aliat.

image

Întâi a fost şocul bucuriei mult aşteptate.

image

"Uraaaa....Am luat, Am reuşiiit, dau la medicină, Dumnezeule! Sunt fericită! Dau la medicină, îmi văd visul cu ochii. Prima dată m-am încurcat, am avut emoţii atât de mari încât m-am încurcat la română, la Caragiale", a exclamat Ioana.

Apoi şi-a îmbrăţişat prietenul.

image

După alte câteva momente a sărit iarăşi în sus, şi-a dat ochelarii jos şi şi-a sunat mama: "Mamăăăăă, fii atentă, am luat! Am luat, Dumnezeule, am luat!".

image

Plină de emoţie şi bucurie era şi Diana Popa, o altă adolescentă care a trecut examenul maturităţii. Ea a făcut acelaşi gest, imediat ce a văzut rezultatele. Şi-a sunat părinţii.

image
Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite