Aurel Simionescu, primarul Brăilei: „Școlile sunt pregătite pentru noul an școlar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controalele la unitățile de învățământ sunt în toi. Municipalitatea a desfășurat deja două astfel de controale pentru a vedea stadiul lucrărilor. Școlile sunt în proporție de 80 - 90 % gata pentru elevi, la altele lucrările fiind finalizate în proporție de 100 %. Primarul spune că dacă nu apar alte probleme anul școlar începe în condiții bune.

În următoarele săptămâni lucrările la unitățile de învățământ din Brăila vor fi gata, iar elevii vor putea începe școale în bănci curate și în clase văruite.

„Mai sunt câteva probleme de pus la punct, dar care nu vor afecta începerea anului școlar. Lucrările sunt finalizate în proporție de 80 - 90 % și chiar de 100 % în unele unități. Vom avea și alte discuții cu conducerea școlilor, grădinițelor și cu Inspectoratul Școlar astfel încât școala să înceapă în bune condiții. Dacă nu apar probleme deosebite, pe 15 septembrie școala va începe în condiții bune", a precizat primarul Aurel Simionescu.

Reamintim că Primăria a alocat pentru reparațiile în școli 2,8 milioane de lei, iar edilul șef a atenționat conducerea unităților de învățământ încă de la începutul vacanței de vară că banii trebuie drămuiți.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite