Brăila: Week-end - Atracţii în părculeţul de joacă pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Week-end - Atracţii în părculeţul de joacă pentru copii
Brăila: Week-end - Atracţii în părculeţul de joacă pentru copii

Locul de joacă din Parcul Monument este luat cu asalt de zeci de copii mai ales în week-end. Mămicile şi bunicuţele sunt fericite că au unde să vină cu copii sau nepoţii. Dacă dimineaţa

Locul de joacă din Parcul Monument este luat cu asalt de zeci de copii mai ales în week-end. Mămicile şi bunicuţele sunt fericite că au unde să vină cu copii sau nepoţii.

Dacă dimineaţa găseşti un loc de joacă cu uşurinţă, după amiaza şi seara nu prea ai şanse, asta pentru că majoritatea brăilenilor care au copii mici aleg să petreacă câteva ore după amiază cu aceştia la părculeţ, în aer liber. După ora 16.00 părculeţul începe să se aglomereze de copii de toate vârstele veniţi din toate colţurile oraşului pentru a se distra.
Distracţia nu costă prea mult.

Pentru 50 de bani pentru copii şi 1 leu pentru adulţi, cei mici se pot juca după pofta inimii până seara târziu. Trambulinele şi topoganele, mini caruselul şi leagănele sunt câteva dintre atracţiile părculeţului pentru copii.
Micuţii se pot plimba cu trenuleţul electric, îşi pot demonstra măiestria conducând diverse tipuri de maşinuţe, îşi pot consuma energia ţopăind până la epuizare pe salteluţele gonflabile sau pot încerca să dezlege tainele labirintului. Pentru cei mai mici dintre pici există şi o groapă cu nisip unde pot construi castele de nisip.

Clovni cu nasul roşu şi trucuri de magie

Şi cum sufletul petrecerii sunt clovnii, Direcţia de Administrare a Pieţelor şi Târgurilor Brăila le oferă puştilor, în special după amiaza,  ocazia de a asista la un spectacol pe cinste realizat de clovni profesionişti. De la aceştia cei mici pot învăţa cum să facă animăluţe din baloane sau mici trucuri de magie.

Atmosfera de basm este întregită de muzica special creată pentru copii care se aude pe tot parcursul zilei în difuzoare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite