Atenţie, brăileni: Radarele Poliţiei au ieşit la vânătoare de vitezomani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni încearcă să-i potolească pe conducătorii auto care nu ţin cont de condiţiile meteo şi calcă excesiv pedala de acceleraţie. Radarele au fost scoase pe mai multe drumuri naţionale, judeţene, dar şi în municipiu.

Un prim echipaj de Poliţie a fost postat dis-de-dimineaţă pe digul Brăila-Galaţi. Radarul repera şoferii vitezomani. Poliţiştii îi opresc şi pe aceia care transportă marfă suspectă.


De exemplu, dimineaţă, în jurul orei 8.00, două maşini cu numere de Moldova erau trase pe dreapta, iar şoferii aşteptau să li se completeze procesele verbale de constatare.


Ceaţă şi precipitaţii slabe în oraş


Nici în oraş nu se circulă mai bine. Radarele sunt amplasate pe Calea Călăraşilor, în dreptul Palatului Agriculturii, dar şi pe Şoseaua Vizirului.
Poliţiştii de la Serviciul Rutier nu urmăresc doar vitezomanii, ci şi conducătorii auto are nu respectă regulile elementare de circulaţie în condiţii de iarnă.


Şi asta pentru că, de dimineaţă, în oraşul Brăila s-a aşternut o perdea densă de ceaţă, iar puţin mai târziu a început să fulguiască. Spre disperarea şoferilor, nici de astă dată sărăriţele nu au ieşit pe drumuri, iar, pe alocuri, pe Buzăului, de exemplu, începuse să se aştearnă zăpadă pe carosabil.


Radare mai sunt şi pe drumul naţional Brăila- Slobozia, în dreptul localităţii Viziru. Atenţie, însă, radarul este mobil şi este posibil să îl întâlniţi şi la Lanurile sau Valea Cânepii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite