Astăzi debutează o nouă acţiune în cadrul proiectului "Mâini dibace avem şi noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din învățământul de masă se întâlnesc cu cei din învățământul special în cadrul acestui proiect. Acţiunea se desfăşoară la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, unde sunt aşteptate Şcolile "I. L. Caragiale" şi "E. Teodoroiu".

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Brăila găzduieşte astăzi cea de-a treia acţiune din cadrul proiectului de parteneriat "Mâini dibace avem şi noi", la care participă şcolile "I. L. Caragiale" şi "E. Teodoroiu".

Tot la sediul CSEI, în parteneriat cu Colegiul Economic „Ion Ghica" s-a desfăşurat, de curând, în cadrul proiectului Asociaţiei SNAC acţiunea „Să lucrăm împreună".

Astfel, elevii de la Colegiul Naţional "I. Ghica" împreună cu cei de la CSEI au realizat lucrări de cusături şi desene.

Spectacol de 1 Iunie

„Manifestarea a urmărit o mai bună cunoaştere şi interrelaţionare între elevii proveniţi din învăţământul special şi cei din învăţământul masă", a punctat prof. Carmen Budur, unul dintre organizatorii evenimentului.

Tot în cadrul proiectului, organizatorii vor pregăti, pentru 1 Iunie, de Ziua Copilului, un program artistic prezentat de copiii de la CSEI.

Asociaţia SNAC România promovează dezvoltarea activităţii de voluntariat, realizată de elevi, studenţi, cadre didactice şi alţi membri ai comunităţii.

Scopul asociaţiei este constituirea unui sistem naţional de organizare, coordonare, monitorizare şi evaluare, care să contribuie la sprijinirea persoanelor aparţinând grupurilor dezavantajate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite