Astăzi, în cadrul Festivalului „Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”, Teatrul „Tineretului” din Piatra Neamţ prezintă spectacolul „Herr Paul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul "Herr Paul"
Scenă din spectacolul "Herr Paul"

În această seară la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti", trupa de actori a Teatrului „Tineretului" din Piatra Neamţ, prezintă spectacolul „Herr Paul"de Tankred Dorst, în regia lui Radu Afrim.

Vor juca actorii Cezar Antal, Lucreţia Mandric, Matei Rotaru, Horia Suru, Isabela Neamţu, Nora Covali, Andrea Gavriliu. Scenografia este semnată Iuliana Vâlsan, iar coregrafia, Andrea Gavriliu.

Radu Afrim construieşte un portret emoţionant al unor specimene pe cale de dispariţie, apelând la un umor cald şi umanizant. Spectacolul este un succes de echipă, în care nimeni nu se distanţează, dar toţi aleargă atât de departe şi în care totul funcţionează în consonanţă: regia care găseşte soluţii surprinzătoare, rămânând în notele stilistice deja cunoscute, decorurile copleşitoare ale Iulianei Vâlsan şi interpretările memorabile ale lui Cezar Antal şi Lucreţia Mandric, soră şi mamă a aceluiaşi bărbat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite