Arestaţi preventiv pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au acționat pe timpul nopții
Polițiștii au acționat pe timpul nopții

Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chişcani au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că agenţii de pază care îşi desfăşurau serviciul în incinta unei societăţi comerciale din Brăila, au surprins două persoane care sustrăgeau mai multe cabluri dintr-o magazie a societăţii.

Pentru a-şi asigura scăparea, suspecţii i-au agresat pe cei doi agenţi de pază care au avut nevoie de îngrijri medicale.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chişcani, împreună cu judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au efectuat verificări şi i-au identificat pe agresori. Aceştia sunt tineri de 26 de ani şi de 20 de ani, ambii din municipiul Brăila, care s-au sustras cercetărilor.
La data de 27 februarie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, aceştia au fost depistaţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Judecătoria Brăila a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile, luându-se măsura încarcerării în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.


Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite