Au sechestrat o fată sub ochii instructorului auto! Arestaţi preventiv pentru lipsire de libertate în mod ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani, din Brăila, instructor auto, a sesizat la Poliţie faptul că, în timp ce era oprit cu autoturismul la bariera Lacu-Dulce, pentru a se urca la volan cursanta J.E. (18 ani), din Brăila, patru tineri necunoscuţi au urcat-o cu forţa într-un autoturism, lipsind-o de libertate în mod ilegal, plecând într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au fost alertaţi şi, în scurt timp, au oprit în trafic, pe strada Griviţa, la intersecţia cu strada Carpaţi, autoturismul urmărit în care i-au identificat pe T.M. (25 de ani), T.C. (32 de ani), I.I. (23 de ani) şi B.G. (23 de ani), toţi din Brăila, precum şi pe tânără.
Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru cercetări şi s-a stabilit că tânăra a fost într-o relaţie de concubinaj cu T.M. şi, pe fondul unor neînţelegeri, s-au despărţit, el transmiţându-i în mod repetat ameninţări cu acte de violenţă, prin intermediul mai multor persoane, manifestându-şi intenţia de a se răzbuna pe aceasta. În acest sens, T.M. a avut ideea de a o lipsi de libertate în mod ilegal, având în vedere dorinţa acestuia de a se răzbuna pe fosta concubină.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare, toţi patru tineri fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a promovat solicitarea poliţiştilor la Judecătoria Brăila, care a dispus arestarea preventivă, pe o durată de 29 zile, pentru cei patru inculpaţi.
Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite