Percheziţii domiciliare soldate cu arestarea preventivă a mai multor hoţi de cursă lungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua de 22 iunie a.c., R.N., C.P. şi S.I., toţi din comuna Romanu, au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestora, pe o perioadă de 29 de zile, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Reamintim că, în ziua de 21.06.2012, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Romanu, cu scopul găsirii bunurilor provenite din furturi, ocazie cu care au stabilit că localnicii R.N., C.P. şi S.I. sunt autorii comiterii mai multor furturi.
Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 iunie a.c., aceştia au pătruns fără drept în curţile a cinci persoane din comuna Romanu şi, prin efracţie, în curtea şi imobilul unei localnice, de unde au sustras trei televizoare LCD, un aparat DVD, un lănţişor cu medalion din aur, un parfum femeiesc şi trei lenjerii pentru pat, toate în valoare de 10.000 de lei.
Iniţial, aceste cauze au fost înregistrate cu autori necunoscuţi.
Poliţiştii au recuperat integral prejudiciul, urmând să fie predat părţilor vătămate, iar pe cei trei autori i-au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite