Arestat preventiv pentru tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 9 spre 10 iunie a.c., la orele 2.04, ofiţerul de serviciu de la I.P.J. Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112, de administratorul discotecii din satul Siliştea, cu privire la faptul că, în incinta unităţii s-a consumat un conflict spontan între mai mulţi clienţi, pe timpul căruia localnicul M.M. (24 de ani) a fost înjunghiat de mai multe ori, fiind necesară transportarea lui la Spitalul Judeţean

Medicul legist a concluzionat preliminar că victima a suferit multiple leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire activă, repetată, cu corp dur de tip tăietor-înţepător, leziuni care i-au pus în primejdie viaţa şi care necesită pentru vindecare un număr de 25-30 zile de îngrijiri medicale, în cazul unei evoluţii fără complicaţii.
În cauză a fost constituită o echipă operativă complexă, care, sub directa coordonare a procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a efectuat cercetări şi a stabilit că, în noaptea menţionată, la orele 2.00, în timp ce se aflau în curtea discotecii din localitatea Siliştea, între D.G. (19 ani), din satul Baldovineşti, comuna Vădeni, pe de-o parte, şi fraţii M.M. (24 de ani) şi M.N. (22 de ani), ambii din satul Siliştea, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan pe timpul căruia primul i-a lovit cu cuţitul pe cei doi fraţi şi pe localnicul S.V. (26 de ani), care a încercat să aplaneze conflictul. După producerea agresiunilor, pentru a-şi asigura scăparea, autorul a fugit şi a pătruns, fără drept, în curţile a două imobile din zonă.
Acesta a fost reţinut pe ordonanţă, pentru 24 de ore, şi, în ziua de 11 iunie 2012, a fost prezentat Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.
Instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului şi a emis pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 zile, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite