Aproape 800 de cadre didactice au absolvit cursurile "Academica I si II"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile sunt acreditate de Centrul Naţional de Formare a Personalului din Învăţământul Preuniversitar.

Aproximativ 800 de cadre didactice de la noi, plus 80 din Galaţi, au susţinut vineri şi sâmbătă, la Casa Corpului Didactic Brăila, evaluarea finală în cadrul programelor de formare şi dezvoltare „Academica I şi II", acreditate de Centrul Naţional de Formare a Personalului din Învăţământul Preuniversitar.

Cursurile sunt organizate de Universitatea "Transilvania" din Braşov, ocazie cu care au venit la Brăila, prof. dr. ing. Ion Vişa, rectorul universităţii şi directorul programelor "Academica I si II", prof. dr. ing. Anişor Nedelcu.

"Tot programul acesta are 100 de credite. În urma lui, cadrele didactice dobândesc anumite competenţe: curriculare, de comunicare şi digitale. Ceea ce trebuie scos în evidenţă este parteneriatul dintre Universitatea «Transilvania», Casa Corpului Didactic Brăila şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, care funcţionează excellent", a punctat prof. dr. ing. Anişor Nedelcu.

"Trebuie să facem învăţământ de calitate"

Prof. dr. ing. Ion Vişa, rectorul Universităţii "Transilvania" a venit la Brăila să supervizeze evaluarea finală a programelor „Academica I şi II", dar şi pentru a identifica împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila oportunităţi de colaborare pe diverse proiecte.

"Dacă nu facem lucruri de calitate pierdem parteneri. Important este că până acum, toate aprecierile au fost positive la adresa departamentul de Formare Continuă din cadrul Universităţii «Transilvania». Vrem să ne integrăm în structurile europene, asta înseamnă că trebuie să facem învăţământ de calitate", a conchis prof. dr. ing. Ion Vişa.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite