Brăila: Anul acesta, Primăria face Revelion din sponsorizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria va organiza un mic foc de artificii şi va invita artişti locali
Primăria va organiza un mic foc de artificii şi va invita artişti locali

Pentru sărbătoarea dintre ani, Primăria Brăila a alocat doar suma de 15.000 lei. Cu toate acestea, autorităţile promit că spectacolul din noaptea de Anul Nou nu va fi cu nimic mai prejos faţă de anii trecuţi. Acest lucru este posibil şi cu ajutorul numeroşilor sponsori care au găsit fondurile necesare pentru ca la Brăila să cânte Alessia şi Spirit.

EXCLUSIV: Brăila devine capitala vânătorilor de fantome! Tele Search Japonia şi Ghost lab vin să filmeze stafii în casele vechi!

Veste bună la Brăila: Gigacaloria rămâne la acelaşi preţ!

Brăila: Bătrânii de la căminul “Sfântul Nicolae” se mută în casă nouă

La ora zero, va fi un joc de artificii care va dura în jur de 20 de minute, după care petrecăreţii vor putea relua distracţia. Accesul la eveniment este liber.
„La sărbătoarea dintre ani bursa interpreţilor este foarte ridicată. Am reuşit să aducem câteva nume de valoare ale stilului House. Sperăm ca Alessia cu trupa ei de tineri sau blonda de la Lora Music să-i facă pe brăileni să danseze, să se simtă bine", ne-a declarat Camelia Guşatu, consilier al primarului.


În ciuda faptului că banii alocaţi sunt atât de puţini, spectacolul din noaptea de Anul Nou nu va fi cu nimic mai prejos faţă de anii trecuţi. Staţii de 5000 w sunt gata să asigure o coloană sonoră demnă de o discotecă cu ştaif.


„Am fost şi anul trecut pe platou în noaptea de revelion cu mai mulţi prieteni şi a fost excelent. Dacă au muzică bună, ca anul trecut, organizatorii pot conta pe prezenţa noastră", ne-a spus Iulian Stamate, elev.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite