Artista dance-pop Andra concertează, duminică, pentru a zecea oară la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul Andrei începe la ora 18.00
Concertul Andrei începe la ora 18.00

Recitalul artistei începe la ora 18.00, în Promenada Mall şi durează aproximativ 45 minute. Andra ar fi trebuit să cânte la Brăila şi pe 20 decembrie 2009, însă din cauza vremii nefavorabile, artista nu a mai putut ajunge la noi şi şi-a amânat concertul.

Duminică, cunoscuta interpretă dance-pop Andra, alături de trei dansatoare va susţine un recital exploziv la Promenada Mall. Concertul începe la ora 18.00 şi va dura aproximativ 45 minute.

Artista îi va încânta pe brăileni cu piese pop-dance lansate în decursul anilor, cât şi cu piese din folclorul românesc. Andra ar fi trebuit să concerteze la Brăila pe 20 decembrie, 2009, însă din cauza vremii nefavorabile, artista nu a mai putut ajunge.

"Acest concert trebuia să-l susţin în decembrie, dar după cum ştiţi a nins foarte mult în acea perioadă şi foarte multe concerte a trebuit să le amân pentru altă dată, unul din acestea fiind şi cel de la Brăila, dar cu siguranţă pe 17 ianuarie voi fi prezentă la Brăila, Promenada Mall pentru a-mi bucura fanii", ne-a spus Andra.

Cântăreaţa concertează pentru a zecea oară în Brăila, însă pentru prima dată la Promenada Mall.

În ceea ce priveşte noutăţile legate de cariera profesională, Andra ne-a dezvăluit că pentru sfârşitul anului 2010 pregăteşte un concert live alături de artişti cu care a colaborat, dar şi cu care nu a colaborat în decursul anilor. Artista ne-a mai spus că are în plan o viitoare colaborare cu un artist internaţional.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite