Ambasadori străini despre oraşul dunărean: „Brăila este un oraş superb!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este afirmaţia pe care a făcut-o joi, în exclusivitate, însărcinatul cu afaceri ad-interim al Republicii Kazahstan în România, Kairat Aman.

Reprezentatul Republicii Kazahstan a venit la Brăila pentru botezul unei nave, la şantierul naval, şi, în cele câteva ore petrecute în municipiul nostru, a rămas impresionat de frumuseţea oraşului.

„Est un oraş cu totul deosebit. Mă duce cu gândul la oraşeele pe care le-am văzut în Austria, Cehia sau Germania. Nicidecum nu seamănă cu celelate oraşe mari din România, pe care le-am vizitat. Felicitări brăilenilor care au reuşit să conserve clădirile vechi, care sunt superbe. De altfel, am fost informat că oraşul era, înainte de a fi ocupat de sovietici, un rai comercial cât se poate de cosmopolit şi având o populaţie elevată. Sunt mândru că am avut ocazia să vizitez acest municipiu, iar dacă voi fi invitat şi la botezul celorlalte nave - următoarea va fi în luna august -, am să vin cu familia", ne-a declarat reprezentantul oficial al Kazahstanului

De altfel, Excelenţa sa Kairat Aman a dat o definiţie măgulitoare Brăilei: „Este o capsula temporală în care noul şi prezentul devin un tot unitar, plăcut de la prima vedere".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite