Brăila: Prin Aikido ai mai multă încredere în tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doriţi să căpătaţi mai multă încredere în voi înşivă? Să deveniţi mai puternici? Să învăţaţi tehnici de imobilizare a adversarului? Acum aveţi ocazia să faceţi aceste lucruri şi

Doriţi să căpătaţi mai multă încredere în voi înşivă? Să deveniţi mai puternici? Să învăţaţi tehnici de imobilizare a adversarului? Acum aveţi ocazia să faceţi aceste lucruri şi în acelaşi timp să scăpaţi de plictiseală folosindu-vă timpul liber într-un mod util.

De şapte ani, la Brăila se organizează cursuri de Aikido sub îndrumarea expertului federal Sorin Joghiu, posesor de centură “4 dan”, unul dintre cei mai vechi antrenori de arte marţiale din oraş. Antrenamentele au loc în sala de educaţie fizică a Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci”, după următorul program: luni – de la ora 19.00, marţi – de la ora 18.00 şi joi – de la ora 1.800.

Dacă doriţi să vă înscrieţi, nu trebuie decât să mergeţi şi să asistaţi la o şedinţă de Aikido şi apoi să completaţi un formular, care, în cazul minorilor, trebuie semnat de părinţi. Cotizaţia lunară este de 50 de lei. De asemenea, orice doritor are posibilitatea să asiste oricând la antrenamentele Clubului Sportiv de Aikido Brăila.

“Oricine poate practica Aikido, însă cel mai mic practicant este indicat să aibă şapte ani. Nu contează dacă eşti gras sau eşti slab, ca să învingi trebuie să foloseşti energia adversarului”, explică instructorul.

Aikido este o alternativă nonviolentă la tehnicile tradiţionale de luptă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite