Agresorul din comuna Unirea care și-a înjunghiat tovarășul de pahar, a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au intervenit imediat. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Poliţiştii au intervenit imediat. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Bărbatul din Unirea reţinut pe ordonanţă pentru infracţiunea de tentativă la omor, a fost prezentat Tribunalului Brăila, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila.

Reamintim că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie, la orele 3.25, dispecerul IPJ Brăila a fost sesizat de către un localnic din satul Unirea, cu privire la faptul că fiul lui a fost înjunghiat.


Poliţiştii Compartimentului Violenţă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit, în urma cercetărilor, că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu un consătean în locuinţa acestuia din urmă, şi, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan între cei doi, victima a fost lovită cu un cuţit în zona abdominală, producându-i leziuni care au necesitat asistenţă medicală de urgenţă.


Cel agresat a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, stabilindu-se că leziunile suferite i-au pus viaţa în primejdie.
Judiciariştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite