Agresorii unui cioban au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Postul de Poliţie Comunală Romanu i-au prins şi condus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Brăila, sâmbătă, pe fraţii Marian şi Nicuşor N., de 23 şi respectiv 28 de ani, ambii din comuna Romanu, pentru care pe 25 iunie 2009 s-a început urmărirea penală pentru vătămare corporală gravă.

La acea dată, pe fondul unui conflict mai vechi, cei doi au luat două furci şi l-au bătut pe Toader C., 55 de ani din satul Oancea, pe o solă de grâu, leziuni pentru care victima a avut nevoie de îngrijiri medicale 85 - 90 de zile.

Conflictul a pornit de la păşunat şi adăpatul ovinelor, ambele părţi având câte o stână pe izlazul din localitate.

Cercetările au continuat şi pe 17 noiembrie s-a dispus schimbarea încadrării juridice din forma simplă a infracţiunii de vătămare corporală gravă în formă agravantă a acesteia.

„Agresorii reţinuţi pe ordonanţă în ziua de 21 noiembrie au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila care a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Au fost reţinuţi în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Brăila", a precizat subinspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite