ÎN ZODIA BĂTĂUŞILOR: Agresori cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Roşiori, satul Florica, a sesizat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru faptul că, în după-amiaza zilei de 16 iunie a.c., la orele 16.00, în timp ce se afla la o terasă din satul Colţea, comuna Roşiori, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de un localnic.

Poliţiştii au efectuat cercetări, victima neprezentând certificat medico-legal, şi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, art. 180 al. 1 din C.P.

La orele 12.00, M.M., din comuna Vişani, a reclamat la Secţia 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca faptul că, în timp ce se deplasa pe DJ 203, în satul Vişani, pe fondul unor discuţii contradictorii, a fost lovit cu pumnii de localnicii B.E. (52 de ani), B.I. (22 de ani) şi B.C. (16 ani).
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Tot la orele 12.00, la sediul Poliţiei Municipiului Brăila s-a prezentat C.V., din municipiu, care a reclamat că, în ziua de 29 iunie a.c., la orele 19.00, M.G., din municipiu, pe fondul unui conflict verbal, l-a ameninţat cu acte de violenţă şi l-a alergat pe fiul lui, în curtea interioară a blocului în care locuieşte, acesta căzând şi lovindu-se, fiindu-i provocate escoriaţii.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi audieri în cauză şi au întocmit dosar penal pentru lovire şi ameninţare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite