Brăila: Aglomeraţie în autobuzul de Chercea, zilnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Aglomeraţie în autobuzul de Chercea, zilnic
Brăila: Aglomeraţie în autobuzul de Chercea, zilnic

În fiecare dimineaţă, brăilenii care circulă cu autobuzul de pe linia 5, care merge spre cartierul Nedelcu Chercea, au parte de o călătorie în picioare, pe scări sau, în cel mai fericit caz,

În fiecare dimineaţă, brăilenii care circulă cu autobuzul de pe linia 5, care merge spre cartierul Nedelcu Chercea, au parte de o călătorie în picioare, pe scări sau, în cel mai fericit caz, claie peste grămadă. Aglomeraţia este la ordinea zilei pe acest traseu.
Unii mai norocoşi, care s-au urcat de la capăt au reuşit să prindă un loc pe scaun, dar riscă să nu coboare în staţia în care doresc.

Foarte supăraţi de condiţiile în care au fost transportaţi, călătorii au început să facă gălăgie şi să-i adreseze injurii şoferului.

„Pensionarii care au liber pe autobuz şi nu au altceva mai bun de făcut decât să se plimbe cu autobuzul sunt într-un număr foarte mare. Mai fac şi gură că nu au loc şi că ei sunt bătrâni şi bolnavi şi vor să stea jos, după ce că ne călcam în picioare. «Braicar» a crescut preţul biletelor de la 1 noiembrie, că doar ne oferă condiţii «excelente»”, ne-a spus Ion Anghel, un cetăţean care coborâse dintr-un astfel de autobuz.   

Conducerea „Braicar” spune că pe fiecare traseu există un anumit număr de mijloace de transport în comun care au un grafic de respectat şi că la orele de vârf acestea sunt aglomerate.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite