Actorul Cornel Cimpoae a plecat în eternitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cortegiul funerar a plecat din faţa Teatrului "Maria Filotti", foto Ciprian Dragomir
Cortegiul funerar a plecat din faţa Teatrului "Maria Filotti", foto Ciprian Dragomir

Familia, prietenii, colegii de la Teatrul "Maria Filotti", autorităţi locale, directori de instituţii şi simpli spectatori l-au condus pe ultimul drum pe actorul Cornel Cimpoae.

Actorul Cornel Cimpoae a încetat din viaţă la vârsta de 44 de ani, marţi noapte, în jurul orei 23.30, în urma unui infarct. Astăzi, în jurul prânzului, trupul neînsufleţit al actorului, care fusese depus la Teatrul "Maria Filotti", a fost condus de zeci de persoane pe ultimul drum.

image

Apropiaţii, colegii de la Teatrul "Maria Filotti", spectatori, autorităţi locale, directori de instituţii publice, regizori şi oameni de rând care au auzit de moartea actorului au dorit să-i aducă un ultim omagiu.

Născut pe 29 ianuarie 1966, la Brăila, Cornel Cimpoae a absolvit în 1996 Universitatea de Arte din Bucureşti, specializarea Actorie, la clasa profesorului George Motoi. A fost angajat chiar în anul absolvirii la Teatrul "Maria Filotti".

Timp de peste 15 ani a jucat roluri dintre cele mai diverse: a fost Tartuffe şi Don Juan, Chiriac în „O noapte furtunoasă", Grig în „Steaua fără nume", Căpitanul în „Woyzeck", Coriefeul în „Antingona" sau Peppino în „Angajare de clovn".

Condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeul să-l odihnească în pace!

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite