Acţiuni de prevenire şi combatere a comerţului ilicit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru au acţionat în comuna Tufeşti pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul producerii şi comercializării alcoolului şi băuturilor alcoolice şi pentru prevenirea comerţului ilicit.

Poliţiştii au verificat activitatea a 18 unităţi de alimentaţie publică, constatând 5 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 2.500 lei, şi au ridicat în vederea confiscării mai multe produse alimentare, în valoare aproximativă de 340 lei, întrucat aveau teremenul de valabilitate expirat.

Iar poliţişti de la Biroul de Ordine Publică au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit, în pieţele din municipiul nostru.
Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost legitimate 14 persoane suspecte, au fost verificate 15 societăţi comerciale, 9 persoane fizice autorizate şi 6 producători particulari.
Poliţiştii au constatat 6 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 3.600 de lei, şi au ridicat în vederea confiscării, bunuri în valoare totală de 6.900 de lei, pentru care comercianţii nu deţineau documente legale de provenienţă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite