Acţiuni de ecologizare în pădurea de vizavi de Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii de la "Brâncoveanu", la finele acţiunii
Studenţii de la "Brâncoveanu", la finele acţiunii

Studenţi de anul I, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncoveanu" - specializările Management, Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Finanţe Bănci - au adunat gunoiul şi l-au pus în saci de plastic.

Tinerii studenţi au fost însoţiţi de asist. univ. dr. Nicoleta Cârjilă. Ecologizarea s-a desfăşurat în zona tampon de la şosea, mai precis perdeaua de arbori situată vizavi de hypermarketul „Carrefour".

Acţiunea, desfăşurată în plină „lună a sădirii arborilor", a fost organizată de Administraţia Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, condusă de dr. ing. Radu Moisei, împreună cu Ocolul Silvic Lacu Sărat, în cadrul protocolului „Împreună Salvăm Natura".

Protocolul a fost semnat de Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea „Constantin Brâncoveanu" şi Agenţia Locală de Protecţie a Mediului Brăila.

În cadrul acestui protocol, se desfăşoară periodic diferite acţiuni, cum a fost simpozionul din 8 februarie 2010, organizat cu ocazia „zilelor zonelor  umede".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite