Accidente rutiere cu victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O brăileancă de 43 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 203, în afara localităţii Zăvoaia, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a tamponat de un copac, răsturnându-se.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a acesteia şi a pasagerilor C.A. (60 de ani), E.I. (57 de ani) şi E.M. (59 de ani), care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Ieri dimineaţă, la orele 4.40, B.A. (18 ani), din comuna Bărăganul, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Lacu-Rezii, din oraşul Însurăţei, a ocolit o porţiune de balast, aflată pe marginea din dreapta a părţii carosabile, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un atelaj hipo, neechipat corespunzător cu sursă de lumină pe timp de noapte.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoara a conducatorului auto şi a conducatoarei atelajului hipo, N.V. (56 de ani), din oraşul Însurăţei, ambii fiind transportaţi cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite