Un tânăr fără carnet de şofer a comis un accident rutier soldat cu patru victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerul de serviciu de la Poliția orașului Însurăței a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de un conducător auto, cu privire la faptul că, pe DJ 211 A, la ieşire din comuna Viziru, către localitatea Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţiştii care au efectuat cercetări şi au stabilit că un tânăr de 20 de ani, domiciliat în localitatea Viziru, fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul menţionat, la intersecția cu strada Câmpului, din Viziru, direcţia Cuza Vodă-DE 584 , la ieșirea dintr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra maşinii, a părăsit partea carosabilă, în partea stângă a direcţiei sale de mers, şi s-a răsturnat într-un canal gol pentru desecarea apei.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului şi a pasagerilor I.F. (17 ani), din localitatea Şuţeşti, şi I.R. (18 ani), din localitatea Viziru, şi rănirea uşoară a lui J.P. (15 ani), din Viziru, fratele conducătorului auto.
Toţi au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, şoferul fiind transferat la un spital din Galaţi, I.R. la un spital din Bucureşti, iar I.F., a rămas internat la Spitalul Judeţean Brăila.
Aceştia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără permis de conducere.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite