Accident pe DN 23! Poliţiştii au descoperit că şoferul care a provocat accidentul se face vinovat şi de transport ilegal de băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Străoane, judeţul Vrancea, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 23, în afara localităţii Muchea, a pătruns pe contrasens şi a acroşat autoturismul condus regulamentar de un brăilean de 58 de ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului brăilean, acesta fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.


Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală vătămare corporală din culpă.


În timp ce poliţiştii de la Servciul Rutier Brăila efectuau cercetarea locului accidentului, au găsit în interiorul maşinii conduse de şoferul vrâncean un număr de 14 recipienţi din plastic, a câte 20 de litri, cinci din aceştia conţinând un lichid cu miros şi aspect de vin, iar ceilalţi nouă recipienţi conţinând un lichid cu miros şi aspect de băutură alcoolică spirtoasă.


Pentru recipientele identificate, cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă, fapt pentru care întreaga cantitate de băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, reprezentanţi ai Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi şi Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite