UPDATE Un gunoier beat a provocat un accident grav pe DE 584! O persoană a decedat şi alte două sunt în spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răniţii au fost transportaţi la spital
Răniţii au fost transportaţi la spital

Cu puţin timp în urmă, pe DE 584, o maşină de colectare a gunoiului a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW care venea din sens opus.

Astăzi, la orele 10.40, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se deplasa cu autospeciala de gunoi Braicata pe DE 584, la intersecţie cu DJ 212, a virat stânga fără să se asigure şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Cazasu, intrând în coliziune frontală. A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele maşinilor.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi vătămarea corporală a şoferului autospecialei şi a pasagerului din dreapta, de 52 de ani, din municipiul Brăila, aceştia din urmă fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite