Abandonată într-un orfelinat la zece ani, Daniela Hanu este studentă la Management Marketing

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Hanu a fost abandonată într-un centru de plasament la zece ani
Daniela Hanu a fost abandonată într-un centru de plasament la zece ani

După ce mama ei a murit de cancer la plămâni, pe când avea zece ani, Daniela s-a trezit înconjurată de necunoscuţi într-un orfelinat. Timpul a trecut, iar „necunoscuţii" i-au devenit familie. Ambiţioasă, tânăra nu s-a lăsat dusă de val. Este studentă, a făcut dansuri sportive şi s-a înscris în competiţia „Dansez pentru tine", în urmă cu ceva timp.

Lipsită de căldura şi afecţiunea unei familii, de modelul pozitiv şi crescută într-un mediu în care nu ţi-ai închipui că poţi face performanţă, Daniela, o tânără cu ochi mari, de culoarea castanei coapte, ce ascund bucurii şi deopotrivă tristeţi, a reuşit să-şi schimbe destinul, să întoarcă roata.

Este o învingătoare, un exemplu demn de urmat. O cheamă Daniela Hanu, are 22 de ani şi nu se ruşinează să spună că a fost abandonată şi crescută de străini într-un orfelinat.

De la zece ani le-a spus „fraţi" copiilor abandonaţi ca şi ea, iar mamă le-a spus, pe rând, asistentelor care au îngrijit-o. Pentru ea, timpul nu s-a scurs fără rost. A luptat zi de zi să nu apuce pe căi greşite. Şi a reuşit! Astăzi este studentă în anul II la Universitatea „Constantin Brâncoveanu", Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice.

La doar 22 de ani, Daniela deja şi-a croit drumul în viaţă. „Vreau să devin un bun manager, să lucrez în comerţ", ne spune tânăra, maturizată înainte de vreme.

Pensie de urmaş

image

Copilăria ei a luat sfârşit pe când avea doar zece ani. „Mama a murit de cancer la plămâni, iar tata dacă nu avea posibilităţi să ne crească, ne-a dat la un centru de plasament", mărturiseşte Daniela.

Cu toate că tatăl ei a ales să o dea pe mâna străinilor, Daniela nu îi poartă pică, ba mai mult a încercat să intre în comptetiţia „Dansez pentru tine", de la Pro Tv, dorind să ia o proteză pentru părintele ei.

Daniela crede că este o fericită pentru că spune ea: „am primit o educaţie nemaipomenită în centrul de plasament".
Pentru că este ambiţioasă, în timp ce făcea liceul, tânăra mergea şi la dansuri sportive. Iar acum, în facultate, a terminat un curs de calificare în manichiură, pedichiură, frizerie şi coafură. „Cu pensia de urmaş de la mama mi-am plătit cursul", completează Daniela.

Daniela Hanu nu este numai o tânără extrem de ambiţioasă, ci este şi frumoasă. Ea a fost desemnată Miss Boboc la facultate. „Universitatea «C-tin Brâncoveanu» şi Protecţia Copilului mă spijină foarte mult şi eu vreau să le mulţumesc din tot sufletul pentru acest lucru", conchide Daniela Hanu.
Şi încă ceva, Daniela nu vrea să provoace mila nimănui.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite