A vrut să se bărbierească gratis, dar a fost surprins de paznici şi, în fugă, a dat peste un trecător pe care l-a proiectat într-un geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmerie care acţiona în zonele periferice ale municipiului Brăila, a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă produse din incinta unui hipermarket.Jandarmii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe cel în cauză şi au stabilit că este Valentin G., în vârstă de 22 ani.

Acesta, după ce a sustras din incinta magazinului mai multe produse (spray, şerveţele, aparat de ras, sistem de ras), a fugit încercând să scape de agenţii de pază ai societăţii comerciale.
Pentru a nu fi prins, bărbatul în cauză, la un moment dat, a împins un agent de pază care a căzut peste un alt client, care la rândul lui, din inerţie, a spart un geam al unei florării din incinta complexului comercial.
Jandarmii au recuperat produsele sustrase şi le-au predat societăţii prejudiciate, iar persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei Brăila unde i-au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite