A plecat la plimbare cu maşina concubinului, a băgat-o într-un gard şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au întocmit dosar penal
Poliţiştii au întocmit dosar penal

Poliţişti de la Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, pe strada Ghioceilor, din comuna Şuţeşti, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Din cercetari a rezultat că o tânără de 19 ani, din comuna Şuţeşti, a luat autoturismul concubinului ei şi, profitând de lipsa acestuia de la domiciliu, a urcat la volanul autoturismul, care se afla parcat în faţa locuinţei şi, fara să posede permis de conducere, l-a condus pe strada Narciselor, până la intersecţia cu strada Ghioceilor unde, datorită lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului şi a tamponat gardul din tablă al unui imobil.


Imediat după producerea evenimentului, fata a părăsit locul accidentului şi, ajutată de trei localnici, a împins maşina în curtea locuinţei sale.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite