A început a doua sesiune de Bacalaureat la Brăila/Vezi aici calendarul probelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 3 septembrie se vor desfășura probele celei de a doua sesiuni de Bacalaureat în patru centre. 1.670 de brăileni s-au înscris la Bac-ul de toamnă, o parte dintre ei fiind candidați respinși la prima sesiune, în timp ce alții provin din generații mai vechi.

În această dimineață s-a dat startul celei de a doua sesiuni din acest an a Bacalaureatului la Brăila. 1.670 de persoane vor trece prin fața comisiilor de examinare la cele patru centre din oraș de la liceele „Sebastian", „Cerna", „Istrati" și „Perpessicius".

Astăzi și mâine cei înscriși la această sesiune se vor prezenta în fața comisiei pentru susținerea probelor de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală la limba și literatura română și limba și literatura maternă.

24 și 25 august sunt zilele în care va avea loc evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă modernă. 26 și 27 august este rândul celor care au restanță la verificarea competențelor digitale.

Proba scrisă de română are loc pe 30 august, iar a doua zi se va susține examen scris la limba și literatura maternă.

Pe 1 septembrie se susține proba obligatorie din profil, iar pe 3 septembrie se va susține proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

Rezultatele vor fi afișate pe 5 septembrie până la ora 16.00, iar cei nemulțumiți de rezultate vor putea depune contestații în aceeași zi până la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 9 septembrie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite