A decedat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila-Secţia Anatomo-Patologice a sesizat telefonic faptul că la morga acestui serviciu se află cadavrul brăileanului D.V. (78 de ani), care, la data de 27.07.2012, la orele 22.30, a fost internat în spital, întrucât prezenta o plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept, iar în după-amiaza zilei de 29.07.2012, în jurul orelor 16.30, a decedat.

Din primele cercetări desfăşurate a reieşit că victima, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi, în cădere, a lovit geamul unei uşi interioare din apartamentul său, căzând peste cioburi şi rănindu-se în zona hemitoracelui.
După producerea evenimentului, familia a solicitat intervenţia ambulanţei care l-a transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, starea sănătăţii bătrânului s-a înrăutăţit şi a decedat pe fondul unor afecţiuni cardiace.
Din cercetări nu a rezultat că acesta ar fi fost victima vreunei infracţiuni.
Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite