A dat violenţa în soţi: Doi bărbaţi, cercetaţi penal fiindcă şi-au lovit nevestele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O brăileancă de 31 de ani s-a prezentat la Poliţia Municipiului şi a reclamat că, la data de 5 mai a.c., în jurul orelor 14.30, în timp ce se afla în locuinţă, a fost lovită cu pumnii în zona capului şi pe corp de soţul ei, de 32 de ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările. În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Surdila-Găiseanca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara de 7 mai a.c., la orele 21.00, un bărbat de 39 de ani din satul Tătaru, comuna Dudeşti, a lovit-o pe soţia lui în zona capului cu mânerul unui cuţit pe care îl avea în mână, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale din localitate.
Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul în cauză, aflându-se în stare vădită de ebrietate şi având asupra lui un cuţit, s-a deplasat la un magazin alimentar din sat, unde lucrează soţia lui, de 38 de ani, şi a agresat-o.
În urma agresiunii, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Brăila, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de port fără drept de cuţit în locuri publice şi lovire sau alte violenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite