ASTĂZI:Reduceri de 40 la sută la îmbrăcăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul magazin Sprider Stores, inaugurat, joi, la Promenada Mall, a deschis sezonul reducerilor. Firma aduce la Brăila îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

În urma unei investiţii de aproximativ un milion de euro, retailerul de modă şi-a extins reţeaua de magazine şi la Brăila. Astfel, pe 14 octombrie, în

Promenada Mall, Sprider Stores a inaugurat cel de-al 15-lea spaţiu comercial din România.

Astăzi, magazinul vine în întâmpinarea brăilenilor cu îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de ultimă generaţie, care revoluţionează moda hainelor casual din România. Astfel, până duminică, toate produsele au preţuri care îngenunchiază concurenţa, cu reduceri de 40 la sută.

De bun augur este şi faptul că tocmai hainele de sezon, jachetele, sacourile, eşarfele, sunt cele vizate de reduceri.

Sprider Home

Noul magazin are o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi şi satisface gusturile vestimentare ale întregii familii. În plus, o zonă a spaţiului comercial este destinată noului concept Sprider Home, cu amenajări şi decoraţiuni interioare.

Reţeaua a intrat pe piaţa din România în anul 2007, printr-o unitate deschisă la City Mall şi a ajuns să opereze în numai trei ani în peste 21.000 de metri pătraţi de spatii comerciale în întreaga ţară.

Până în prezent, compania a investit peste 18 milioane de Euro în România şi se numără printre cei mai importanţi retaileri vestimentari din sud-estul Europei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite