40.000 de lei, preţul mutilării pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Ermalai a fost condamnat pentru tentativă de omor, însă judecătorii au considerat că a fost provocat de victimă.

Recidivistul care, după ce a băut cot la cot cu prietenul, s-a aruncat asupra lui şi aproape că i-a retezat mâinile cu toporul, a primit definitive 4 ani şi 10 luni de închisoare, judecătorii obligându-l să plătească despăgubiri de zeci de mii de lei.

Nicuşor Cristea, victima, a avut nevoie de 200 de zile de îngrijiri medicale şi a fost internat, luni la rând, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, Spitalul de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila"şi Spitalul de Urgenţă şi Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti. Pentru suferinţele îndurate, ar trebui să primească 40.000 de lei daune morale de la agresor.


Tribunalul Brăila l-a obligat pe condamnat să plătească, de asemenea, 11.164 lei Spitalului de Urgenţă Brăila, 7.640 lei Spitalului Militar Central şi 10.493 lei Spitalului de Urgenţă şi Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite