20 de ani: La ceas aniversar, Universitatea „Constantin Brâncoveanu" din Brăila şi-a deschis porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a fost marcat, sâmbătă, de festivitatea de premiere a celor mai buni studenţi, desfăşurată în aula universităţii, şi de o expoziţie de carte universitară şi fotografie.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, a avut loc deschiderea festivă a cursurilor în cel de-al 20-lea an de la fondarea Universităţii „Constantin Brâncoveanu", instituţie de învăţământ care are, la Brăila, două facultăţi şi mai multe specializări.

La eveniment, au participat prorectorul UCB, Ion Scurtu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Administrative şi ale Comunicării (FSAC), conf. univ. dr. Dorian Rais, decanul Facultăţii de Management, Marketing în Afaceri Economice (MMAE), conf. univ. dr. Elena Enache, inspectorul general şcolar, prof. Viorel Botea, oficialităţi, oameni de afaceri, cadre didactice universitare, studenţi.

image

Studenţii cu cele mai bune rezultate au primit premii, iar prorectorul universităţii, prof. univ. dr. Ion Scurtu, a prezentat activitatea prestigioasei instituţiei de învăţământ. Inspectorul general al IŞJ Brăila, prof. Viorel Botea, a adus elogii instituţiei cu care, de altfel, inspectoratul se află în parteneriat.

„Universitatea «Constantin Brâncoveanu» reprezintă un exemplu de educaţie şi de cultură. Căutăm altundeva modele de urmat, dar ele se află chiar aici, la Brăila", a spus prof. Viorel Botea.

Roxana Cană, director a patru agenţii bancare din Brăila, absolventă a UCB - care a obţinut premiul I la toate sesiunile de comunicări ştiinţifice -, a fost, de asemenea, prezentă, la festivitate. Au fost înmânate, cu ocazia celor 20 de ani de activitate, 94 de diplome de excelenţă - profesorilor, colaboratorilor, autorităţilor locale, oamenilor de afaceri.

image

Tot sâmbătă, a fost vernisată, în biblioteca UCB, o expoziţie de carte universitară şi una de fotografii realizate de studenţi, intitulată „Brăila, oraş de ape şi vise".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite